ENGINEERING

Soliqa Engineering B.V. is een zusterbedrijf van Jongerius en een onafhankelijk ingenieursbureau dat zich uitsluitend richt op Solids- en Liquids-processen.

Bij hen kunt u bouwen op specialisten met zeer ruime ervaring en gedegen kennis op dit gebied. Hiermee zijn we uiteenlopende bedrijven van dienst, in het bijzonder uit de levensmiddelen-, chemische, petfood- en farmaceutische industrie. Daarnaast mogen we diverse algemene ingenieurs- en adviesbureaus tot onze klantenkring rekenen.

De activiteiten van Soliqa Engineering zijn ondergebracht in drie productgroepen:

  • Engineering services
  • Architecture
  • Process optimization.
Engineering Solid Liquids plant

Proces optimalisatie

Elk proces heeft zijn eigen specifieke aandachtspunten. Zaken die de gewenste werkbaarheid en productkwaliteit kunnen maken of breken. De engineers van Soliqa Engineering bieden hiervoor diverse diensten aan.

Er kunnen zowel scans van uw installatie als uw organisatie worden uitgevoerd. Op basis van deze scan maken we een analyse en formuleren we adviezen en een plan van aanpak. Gerichte opleidingsplannen en trainingen voor uw specifieke processen en bedrijfsvoering kunnen hier onderdeel van uitmaken.

Een vervolgtraject kan bijvoorbeeld trainingen, opleidingen en certificeringen van medewerkers bevatten, maar ook het uitwerken van technische oplossingen of aanpassingen.

Kunnen wij u van dienst zijn?
Vraag een offerte aan