Over ons

Wie is Jongerius

Jongerius ontwerpt, levert, monteert en onderhoudt apparatuur en installaties voor de verwerking van droge stoffen en vloeistoffen. Waarbij wij ons hoofdzakelijk richten op de voedingsmiddelen- en zuivelindustrie, chemische industrie, farmaceutische industrie, kunststof- en mineralenindustrie. Jongerius onderscheidt zich in deze markten door know how en een full service dienstenpakket. Naast maatwerk oplossingen levert Jongerius een uitgekiend programma A-merken voor het verwerken en processen van stortgoederen en vloeistoffen.

Jongerius is leverancier van stand alone componenten tot en met high end, tailor made installaties. Van (pre)engineering tot en met afterservice. Hiermee is Jongerius een complete full service organisatie.

Jongerius is gespecialiseerd in systemen voor: opslag, uitdragen, lossen, pneumatisch transport, ontstoffen, scheiden, doseren en wegen, malen, zeven, mengen, drogen, koelen, mengen en oplossen, verpakken en palletiseren van bulkgoederen. Jongerius beschikt over een eigen competentiecentrum voor het uitvoeren van testen en ontwikkelen van producten en processen.

Kunnen wij u van dienst zijn?
Vraag een offerte aan

Heden

Eén organisatie voor stand alone componenten tot en met high end, tailor-made installaties van (pre)engineering tot en met after service.

Jongerius is gespecialiseerd in systemen voor: opslag, uitdragen, lossen, pneumatisch transport, ontstoffen, scheiden, doseren & wegen, malen, zeven, mengen, drogen, koelen, mengen & oplossen, verpakken en palletiseren van bulkgoederen. Jongerius beschikt over een eigen competentiecentrum voor het uitvoeren van testen en ontwikkelen van producten en processen.

Kritisch, creatief en flexibel meedenken bij het ontwerp van uw installatie is een belangrijke fase voor de uiteindelijke optimale procesoplossing. Jongerius is daarbij voor u de juiste partner. Door diepgaande kennis, meer dan 50 jaar praktijkervaring en strategische allianties met topleveranciers, bieden wij gebundelde know how voor de meest uiteenlopende toepassingen in dit vakgebied.

Naast de levering van een breed gamma kwaliteitsproducten en een vooruitstrevend dienstenpakket ligt de specialisatie bij complete projectengineering, projectmanagement en levering van turn key installaties.

Toekomst

Jongerius streeft niet alleen naar praktische en doeltreffende oplossingen, maar plaatst elke opdracht in een kader om maximale meerwaarde te leveren. En wie streeft naar maximaal rendement zoekt de uiterste grenzen op.

Dit streven maakt Jongerius oplossingen vaak eigenzinnig of onconventioneel, maar vooral vooruitstrevend. Niet als doel op zich, maar als consequentie van de wens om klanten een breder spectrum aan kansen te bieden dan de standaard weg. Want voor standaardoplossingen kunt u overal terecht.

Om dit te kunnen bereiken leiden we onze mensen constant op en streven we naar open en duurzame relaties met onze klanten en toeleveranciers. Duurzaam betekent voor Jongerius loyaal aan de klant en loyaal aan de eigen kwaliteitsprincipes.
Want Jongerius wil niet de goedkoopste zijn. Voor grensverleggende oplossingen moet je de beste en kwalitatief betrouwbaarste willen zijn, want alleen zo creëren wij nieuwe kansen waarmee U innovatief kunt concurreren.

Verleden

Al meer dan vijftig jaar is Jongerius actief en toonaangevend in de markt voor stortgoedtechnologie. Vanuit de vestiging Nijkerk (NL) worden de krachten gebundeld voor een internationale marktbeweging.

De markten waar Jongerius zich op richt:

  • Levensmiddelen
  • Chemie & kunststoffen
  • Farmaceutische materialen
  • Diervoeders
  • En alle andere sectoren waar poeders en vloeistoffen opgeslagen, getransporteerd of verwerkt worden.

INNOVATIONS

Bij het ontwerpen van proces installaties staat uw bedrijfsproces centraal. Daarbij maken kleine innovaties vaak een groot verschil. Deze continue...

Lees meer

ENGINEERING

Kritisch, creatief en flexibel meedenken bij het ontwerp van uw installatie is een belangrijke fase voor de uiteindelijke optimale procesoplossing....

Lees meer

TESTFACILITY

Bij het ontwerpen en de inrichting van uw bedrijfsprocessen wilt u risico’s zoveel mogelijk uitsluiten en garanties dat de nieuwe installatie...

Lees meer