Jongerius EHEDG Prove

De Soliqa Group, het moederbedrijf van Jongerius, is lid van de European Engineering and Design Group (EHEDG). Deze organisatie is een consortium van machinebouwers, voedingsbedrijven, onderzoeksinstituten en overheidsinstanties en is in 1989 opgericht met als doel hygiëne te bevorderen tijdens het bewerken en verpakken van voedselproducten.

Voordeel van dit lidmaatschap is dat Jongerius vanuit eerste hand de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hygiënisch ontwerpen volgt.
Voor de waarborging op de toepassing van de juiste en meest recente hygiëne eisen hanteert Jongerius binnen haar engineerings- en ontwerpafdeling een controle systeem dat is gebaseerd op de richtlijnen van de EHEDG en op de Europese wetgeving (EC richtlijn 2006/42/EC, EN 1672-2 en EN ISO 14159) .
Met de verankering van dit controle systeem in haar ISO 9000 handboek waarborgt Jongerius voor haar klanten de juiste toepassing van de hygiënerichtlijnen.

Met de implementatie van het controlesysteem op hygiënisch ontwerp binnen haar organisatie loopt Jongerius voor op de ontwikkelingen in de industrie. Vooraanstaande opdrachtgevers uit de voedingsmiddelenbranche en zuivelindustrie hebben het systeem inmiddels gevalideerd en stellen deze als norm voor de aan te schaffen apparatuur en projecten.

Kunnen wij u van dienst zijn?
Vraag een offerte aan

INNOVATIONS

Bij het ontwerpen van proces installaties staat uw bedrijfsproces centraal. Daarbij maken kleine innovaties vaak een groot verschil. Deze continue...

Lees meer

ENGINEERING

Kritisch, creatief en flexibel meedenken bij het ontwerp van uw installatie is een belangrijke fase voor de uiteindelijke optimale procesoplossing....

Lees meer

TESTFACILITY

Bij het ontwerpen en de inrichting van uw bedrijfsprocessen wilt u risico’s zoveel mogelijk uitsluiten en garanties dat de nieuwe installatie...

Lees meer