Certificering

Kwaliteit is een belangrijk en centraal aspect in alle activiteiten van Jongerius BV. Vanaf het ontwerp, engineering, projectplanning en realisatie, montage van installaties tot de After Sales & Service wordt die kwaliteit bewaakt.

ISO 9001:2015

Kwaliteit is een belangrijk en centraal aspect in alle activiteiten van Jongerius. Vanaf het ontwerp, engineering, projectplanning en realisatie, montage van installaties tot de After Sales & Service wordt die kwaliteit bewaakt. In december 2018 hebben wij het ISO 9001:2015 certificaat verkregen.

VCA**

Sinds december 2018 beschikt de After Sales & Service afdeling van Jongerius voor de Benelux over het VCA** certificaat (Certificaat Jongerius). Ook voor het ijken en herijken van doseer- en afvulinstallaties beschikken onze medewerkers over de noodzakelijke certificaten.

Onze toeleveranciers beschikken eveneens over ISO of een vergelijkbaar certificaat.

VCA certificaat (System Certificates by TÜV Rheinland): certificaat Jongerius TÜVRheinland®

Voedselveiligheid

Op het gebied van voedselveiligheid zorgt Jongerius dat installaties en componenten aan de hoogste eisen voldoen. De equipment die wij leveren voldoen aan onder andere de volgende eisen:

  • 1935/2004/EC
  • FDA.

CE markering

In Nederland controleren verschillende instanties producten waarvoor een CE-markering verplicht is. Zo controleert de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit onder andere of gastoestellen aan de wettelijke eisen voldoen. En de Inspectie SZW kijkt bijvoorbeeld naar apparatuur in een explosieve omgeving.

DIN, ATEX, CE, ISO

De zorgvuldig geselecteerde, goed opgeleide en ervaren medewerkers op de Engineeringafdeling werken volgens de DIN, ATEX, CE en ISO normen.

De afdeling After Sales & Service heeft al haar medewerkers bestaande uit service engineers, montageleiders en service planners opgeleid om te voldoen aan het Veiligheid I en II certificaat van de Koninklijke PBNA.

Kunnen wij u van dienst zijn?
Vraag een offerte aan

INNOVATIONS

Bij het ontwerpen van proces installaties staat uw bedrijfsproces centraal. Daarbij maken kleine innovaties vaak een groot verschil. Deze continue...

Lees meer

ENGINEERING

Kritisch, creatief en flexibel meedenken bij het ontwerp van uw installatie is een belangrijke fase voor de uiteindelijke optimale procesoplossing....

Lees meer

TESTFACILITY

Bij het ontwerpen en de inrichting van uw bedrijfsprocessen wilt u risico’s zoveel mogelijk uitsluiten en garanties dat de nieuwe installatie...

Lees meer